I GOD FORM: Dette bildet av Muhammad Ali i Ravens-trøye er publisert på Twitter for å vise at ikke legenden er døende, slik hans bror har hevdet. Foto: Privat/Twitter
I GOD FORM: Dette bildet av Muhammad Ali i Ravens-trøye er publisert på Twitter for å vise at ikke legenden er døende, slik hans bror har hevdet. Foto: Privat/TwitterVis mer

Se her, legenden lever!

Avviser at Muhammad Ali er døende.

(Dagbladet): I helga gikk ryktene om at den legendariske tungvektsmesteren Muhammad Ali lå for døden. Kilden var Alis bror, Rahmad Ali, som sa følgende til The Sun:

- Min bror kan ikke snakke, han kjenner meg ikke igjen. Det står dårlig til, han er veldig syk. Det kan stå om måneder, men det kan også stå om dager. Jeg vet ikke om han overlever sommeren. Han er i Guds hender.

- Ingen sannhet Alis datter May May Ali har imidlertid en helt annen versjon. Hun dementerer påstandene og hevder den parkinsonrammede OL-mesteren fra 1960 er i god form.

- Det finnes ingen sannhet i ryktene, sier hun ifølge Expressen til nyhetsbyrået AP.

Så Super Bowl Det er også publisert et nytt bilde på Twitter av bokselegenden i Baltimor Ravens-trøye, som skal være tatt i forbindelse med nattens Super Bowl, en kamp Ravens or øvrig vant 34-31 over San Francisco 49ers.

- Han har det bra. Jeg snakket med ham i da morges. Disse ryktene dukker opp fra tid til annen, men det er ingen sannhet i dem, sier May May Ali.