Se Huseklepp herje med Bologna-forsvaret

- Er i veldig god form, sier spissen to uker før Portugal-kampen.

(Dagbladet): Erik Huseklepp fikk en strålende avslutning på Bari-sesongen med scoring og to målgivende pasninger mot Bologna i går.

Huseklepp herjet til tider med hjemmeforsvaret, og 19-årige Francesco Grandolfo skal takke nordmannen grundig for at han fikk hattrick i sin første Serie A-kamp fra start.

- Det var kjekt det. Jeg er i god form nå, og det passer godt med tanke på Portugal-kampen. Jeg gleder meg veldig selv om det fortsatt er to uker til, sier Huseklepp til Dagbladet.

- De fire siste kampene har det gått veldig bra, og det toppet seg med det som skjedde i går, sier spissen.

Bestemmer ikke selv ennå
Etter en vanskelig start i Bari har det altså tatt seg opp for Huseklepp mot slutten av sesongen i Italia.

Likevel er nordmannen usikker på framtida i klubben. Bari rykker ned til Serie B som det dårligst plasserte laget i toppdivisjonen, og Baris sportsdirektør Guido Angelozzi har uttalt at klubben er villige til å slippe nordmannen.

Köln har vært nevnt, men Huseklepp selv vet ikke hvor han spiller neste sesong.

- Det eneste jeg har sagt er at jeg ønsker å spille på høyest mulig nivå. Jeg har en kontrakt med Bari som jeg forholder meg til, men de har også gjort det klart at de var innstilt på å selge dersom vi rykket ned, sier han.

- Er Serie B et høyt nok nivå?

- Det er vanskelig å si. Jeg nøyer meg med å si at jeg ønsker å spille på høyest nivå. Jeg kan ikke bestemme noe som helst, og jeg aner heller ikke om det er noe som rører seg rundt det, sier Huseklepp.

- Jeg trives godt i byen, det går veldig fint sånn sett. Jeg er blitt tatt godt i mot av folk her, og har et godt forhold til de andre spillerne, sier han.

Klar for Portugal
Huseklepp ble matchvinner da Norge slo Portugal i hjemmekampen i EM-kvaliken, og at han er i form er gode nyheter for landslagssjef Egil Olsen.

- Nå gjelder det bare å holde formen ved like de neste to ukene, og det er ikke noe problem, sier Huseklepp, som skal pleie kroppen  hjemme i Bergen og trene med gamleklubben Brann.

- Vi møter et godt lag i Portugal, men det er alltid mulig å få med seg noe. Jeg bare gleder meg, sier han til Dagbladet.