Sang med Liverpool-fansen til langt ut i de sene nattetimer

Se hvorfor Liverpool-fansen hyller Jürgen Klopp

Finaletapet til tross, den tyske manageren var festhumør i natt.

HYLLES: Jürgen Klopp gikk på et forsmedelig finaletap med Liverpool i går, men så ut til å være over den verste skuffelsen i morgentimene søndag. Foto: AFP/UEFA
HYLLES: Jürgen Klopp gikk på et forsmedelig finaletap med Liverpool i går, men så ut til å være over den verste skuffelsen i morgentimene søndag. Foto: AFP/UEFA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpools fantastiske sesong i Europa endte med en real nedtur i Kiev i går. Det så likevel ikke ut til å henge ved tyskeren altfor lenge.

Sammen med et knippe Liverpool-supportere, og det som skal være vokalisten Campino i det tyske bandet «Die Toten Hosen», så det ut til at Klopp hadde ristet av seg den aller største skuffelsen i de tidlige morgentimene i dag.

- Madrid hadde all flaksen

Oliver Bond, en journalist og skribent for nettstedet Anfield HQ i England, delte en video via sin Twitter-profil søndag.

Der kunne man se den tyske manageren i lystig passiar med tre-fire andre Liverpool-fans.

De synger blant annet strofene: «We saw the European Cup, Madrid had all the fucking luck. We swear we keep on being cool, we'll bring it back to Liverpool»

Se videoen her:

Bond har fått utallige reaksjoner på videoen, og i skrivende stund har den blitt delt videre 17 000 ganger, trolig sett av langt flere, da engelske medier allerede har omtalt saken.

Hylles av Riise

Nordmannen med over 300 kamper for Liverpool har selv delt videoen videre på sin Twitter-profil, og skriver «Elsker denne mannen! Dette er briljant.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer