Se intervjuet hele Sverige ler av

Mutumba ble hyllet av alle - så slaktet han seg selv.

(Dagbladet): Martin Mutumba høster stor oppmerksomhet i Sverige, etter at han i går lot seg intervjue etter kampen mellom AIK og Åtvidaberg.

- En av de ti dårligste AIK-spilleren er den spilleren med flest assist i allsvenskan, og i går gjorde Mutumba det igjen, da han slo den målgivende pasningen som Nabil Bahoui scoret 2-1-målet.

Men etter kampen var ikke uganderen særlig opptatt av å hylle seg selv, skriver SVT

- Jeg ville rangert meg som en av de ti dårligste spillerne i allsvenskan, sier Martin Mutumba om seg selv, før han fortsetter å nedsnakkingen av seg selv.

- Møter presis til frokost - Jeg er overvurdert. Jeg er bare her fordi mange liker meg, treneren liker meg, og fordi jeg kommer presis til frokost, sier AIK-spilleren i intervjuet som allerede blir sett på som en klassiker.

Midtbanespilleren stopper ikke der. På spørsmål om hvorfor det går så bra for ha nå, hevder AIK-spilleren at det at han topper assist-statistikken bare er flaks.

- Jeg har bare flaks akkurat nå. Jeg er en ganske middelmådig spiller. Jeg slår bare ballene, og så bare ender de der, forklarer Mutumba til SVT.