Se kveldens storkamp direkte på Dagbladet.no

Kjøp tilgang her om du ikke har TV-en i kveld.

(Dagbladet): Store idrettsmesterskap kan være en prøvelse for mange familier, siden begivenhetene blir teppedekket på TV.

Om du ikke får sett kveldens gigantoppgjør mellom Tyskland og Nederland på Canal9 20.45, kan du kjøpe EM-abonnement her på Dagbladet.no.

Vi har rettigheter til ti av kampene i gruppespillet, og viser kveldens nabofeide. EM-abonnementet koster 179 kroner, og du kan kjøpe det i boksen øverst i denne saken. Kampen kan du deretter følge i vårt Fotballstudio.

Tyskerne vant åpningskampen mot Portugal 1-0, og mesterskapsfavorittene er i rute. Nederland derimot, tåler neppe en ny smell. De oransje tapte for Danmark i den første kampen, og må ta poeng i kveld.

Hvis ikke kan det bli en tidlig hjemreise for laget som er en outsider i Ukraina og Polen.

Forfatter og skribent Simon Kuper sier til Dagbladet at dette oppgjøret har en helt spesielt historie, men at det ikke er så hatefullt som for 20 år siden.

- Da var dette det mest fanatiske hatoppgjøret i Vest-Europa, enda mer hatefullt enn Tyskland-England, sier Kuper.

NB! EM-tilbudet er dessverre ikke tilgjengelig på mobiltelefoner eller nettbrett, og det er sperret slik at bare kunder i Norge kan se kampene. Om du har spørsmål om tilbudet, ta kontakt med support på 24 00 00 24 eller hjelp@dagbladet.no