Se landskampen på db.no!

Norge - Polen direkte klokka 20.30 i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio klokka 20.30: Se og følg Norge - Polen!

(Dagbladet): I kveld spiller som kjent Norge privatlandskamp mot Polen i Faro, Portugal. Den kampen kan du nå kjøpe tilgang til via Dagbladet.nos livestudio.

I samarbeid med Canal+ kan du følge hele sendingen fra Norge - Polen direkte fra klokka 20 i kveld. Kampen begynner klokka 20.30, og koster 99 kroner om du vil se den direkte.

Mange gigantoppgjør Dersom du ikke ønsker å se hele kampen kan du selvfølgelig lukke spilleren i livestudioet. Under spilleren ligger det en knapp som gir deg full tilgang til Dagbladet.nos livedekning og delta i diskusjonen på Tribunen uten å ha spilleren foran deg.

Denne livetjenesten er som alltid gratis.

Stian Haraldsen og Eivind Haugen er kveldens studioverter og skal, i tillegg til Norge - Polen, følge flere av de andre storkampene i kveld.

Frankrike - Brasil, England - Danmark, Tyskland - Italia og Argentina - Portugal er bare noen av kampene du kan holde deg oppdatert på sammen med Stian og Eivind.

Høydepunkter i pausen I tillegg får du høydepunkter på video fra Norge - Polen både i pausen og etter kampslutt. Du går med andre ord ikke glipp av noe om du henger med i livestudioet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer