Se landskampen på db.no!

Norge - Polen direkte klokka 20.30 i kveld.

Fotballstudio klokka 20.30: Se og følg Norge - Polen!

(Dagbladet): I kveld spiller som kjent Norge privatlandskamp mot Polen i Faro, Portugal. Den kampen kan du nå kjøpe tilgang til via Dagbladet.nos livestudio.

I samarbeid med Canal+ kan du følge hele sendingen fra Norge - Polen direkte fra klokka 20 i kveld. Kampen begynner klokka 20.30, og koster 99 kroner om du vil se den direkte.

Mange gigantoppgjør
Dersom du ikke ønsker å se hele kampen kan du selvfølgelig lukke spilleren i livestudioet. Under spilleren ligger det en knapp som gir deg full tilgang til Dagbladet.nos livedekning og delta i diskusjonen på Tribunen uten å ha spilleren foran deg.

Denne livetjenesten er som alltid gratis.

Stian Haraldsen og Eivind Haugen er kveldens studioverter og skal, i tillegg til Norge - Polen, følge flere av de andre storkampene i kveld.

Frankrike - Brasil, England - Danmark, Tyskland - Italia og Argentina - Portugal er bare noen av kampene du kan holde deg oppdatert på sammen med Stian og Eivind.

Høydepunkter i pausen
I tillegg får du høydepunkter på video fra Norge - Polen både i pausen og etter kampslutt. Du går med andre ord ikke glipp av noe om du henger med i livestudioet.

Kampene i kveld er generalprøvene for samtlige landslag før neste kvalikrunde 26. mars. Da møter Norge Danmark i det som allerede nå betegnes som en skjebnekamp i forhold til hvem som vinner EM-gruppa.

Sigbjørn Strand er i Faro i Portugal for å gi deg alle reaksjonene som betyr noe etter kampen.

Syns du det er for lenge å vente? Sjekk hva Dagbladets fotballkommentator Morten Pedersen mener før landskampen mot Polen i nettmøtet han holder klokka 15.

Sjekk oddstipsene på kveldens kamper, og ikke glem å være med i livestudioet når alt braker løs klokka 20.30 i kveld!