Se Magnus Hoffs Zorro-supermål mot Lillehammer

- Utrolig at han skulle få det til, sier Shampo.

Vålerenga fikk tøff motstand av Lillehammer, men vant til slutt 3-2 på hjemmebane onsdag. Mest oppmerksomhet fikk Magnus Hoffs frekke 2-1-scoring.

Vålerenga er i flytsonen og fikk en god start da Anders Hilt Jørgensen gjorde 1-0 i overtallsspill midtveis i 1. periode. Ledelsen holdt perioden ut, men etter knappe tre minutter av midtperioden svarte Lillehammer ved Alexander Reichenberg.

Ti minutter senere var det duket for en sjelden perle på norsk is. 18-årige Magnus Hoff sto tilsynelatende ufarlig til bak mål, men gjorde en såkalt Zorro-finte og klasket pucken i mål til 2-1.

- Jeg har sett folk gjøre det før, men det er utrolig at han skulle få det til. Han gjorde det på trening i dag tidlig, og jeg sa til ham at han måtte prøve det i kamp siden han gjorde det så bra på trening, sa Vålerenga-trener Espen Knutsen til TV 2.

Misfornøyd trener Lillehammer utlignet nok en gang i tredje periode, men Simen Viker Brekke ble matchvinner for vertene etter 50.47. Gjestenes trener Tor Erik Nilsen var ikke fornøyd etter det knepne tapet.

- I første periode sto vi stille og gikk ikke på skøyter i det hele tatt. Vi var ikke klare, men her må man være med fra start. Man vinner ikke ligaen når man spiller slik vi gjorde i 60 minutter i dag, sa Nilsen.

Lørenskog i form Bak lederlaget Stavanger i ishockeyens eliteserie er det jevnt, og Vålerenga benyttet sjansen til å stikke litt fra Lillehammer. Foran ligger også Lørenskog, som hadde få problemer med å ta seg av Stjernen tirsdag kveld.

Mats Frøshaug sendte vertene i ledelsen, mens Marius Trygg (tre scoringer) og James Sixsmith (to) også viste at målformen er inne. Stjernen reduserte to ganger, men truet aldri Lørenskogs ledelse og tapte 2-6.

Ny Frisk-smell Fire dager etter det stygge 0-12-tapet for Stavanger ble det nok et gigantnederlag for tabelljumbo Frisk Asker. I bortekampen mot Rosenborg ble laget rundspilt fra start til slutt og måtte se pucken gå i eget mål ti ganger.

Ilja Dubkov, Thomas Wiig og Dag Morten Wehn scoret to mål hver i 10-0-seieren som gjorde at Rosenborg trygget 7.-plassen i eliteserien med sju poeng ned til Stjernen.

(NTB)