Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se målmaskinen Ronaldo tangere rekorden

Scoret to nye mål mot Villarreal.

Cristiano Ronaldos målrush vil ingen ende ta. Med to nye mål søndag har han tangert den spanske rekorden for en seriesesong.

Ronaldo scoret nummer 37 og 38 da Villarreal ble slått 3-1 på bortebane i nest siste runde. Dermed deler han rekorden med Telmo Zarraonandia (Athletic Bilbao 1950-51) og Hugo Sanchez (Real Madrid 1989-90).

Etter serieavslutningen hjemme mot tabelljumbo Almería kan Ronaldo ha rekorden alene.

Ronaldo er oppe i 51 mål totalt denne sesongen, inkludert seks i mesterligaen og sju i den spanske cupen.

Kampen om seriegullet er tapt, men Ronaldo slår Lionel Messi i det som lenge var en jevn duell om måljegertittelen. Barcelona spilte 0-0 hjemme mot Deportivo La Coruña søndag og er fire poeng foran Real med en kamp igjen.

Valencia på tredjeplass og Villarreal på fjerdeplass har også sikret sine plasseringer.

I bunnen er Hércules og Almería fortapt, men kampen om å unngå den tredje nedrykkskampen er jevn og spennende. Zaragoza ligger under streken, men bare to poeng skiller mellom seks lag som alle er i faresonen.

(NTB)

STO ÆRESVAKT: Deportivo-spillere sto æresvakt for seriemester Barcelona før kampstart. Kampen endte 0-0. Foto:  AFP PHOTO/ LLUIS GENE
STO ÆRESVAKT: Deportivo-spillere sto æresvakt for seriemester Barcelona før kampstart. Kampen endte 0-0. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media