Se Messis frekke scoring mot Sevilla

Slo tunnel på motspiller før han lobbet ballen i mål. Se høydepunktene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Sevilla - Barcelona 0-2

Borteformen har vært Barcelonas akilleshæl i spansk 1. divisjon denne sesongen. Det hindret likevel ikke storklubben fra å vinne 2-0 borte mot Sevilla lørdag.

Siden 2-3-tapet på bortebane mot Osasuna i begynnelsen av februar har Barcelona vært ubeseiret. Med lørdagens trepoenger har klubben også tatt tre strake borteseirer.

Mot Sevilla gjorde Barcelona kort prosess. Et frisparkmål av Xavi Hernandez etter 18 minutter sendte tittelholderen i føringen. Sju minutter senere doblet magikeren Lionel Messi til 2-0 med en glitrende scoring. Det var argentinerens 150. seriemål i karrieren og hans 14. nettkjenning på de seks siste kampene. Totalt står Messi bokført med 31 mål i serien denne sesongen.

I annen omgang var Barcelona selvsikre nok til å spille mer på resultat. Sevilla maktet heller ikke all verden, og det ble aldri noe ordentlig forsøk på å snu kampen for hjemmelaget. I motsatt oppgjør på Camp Nou klarte Sevilla 0-0.

Barcelona er sju poeng bak Real Madrid. Hovedstadsklubben kan øke luken tilbake til ti poeng med hjemmeseier mot Málaga søndag. Sevilla er nummer tolv på tabellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer