Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Neymars Youtube-øyeblikk

Løkkefotballtendenser i Barcelonas raskeste CL-hattrick.

(Dagbladet): Brasilianske Neymar står foran sin største sesong noensinne med VM på hjemmebane til sommeren. I dag viste han litt av det han står for som fotballspiller når han samtidig slo en av rekordmannen og lagkamerat Lionel Messis scoringsrekorder.

Neymars hattrick mot Celtic i kveld var nemlig tidenes raskeste av en Barcelona-spiller i Champions League. I løpet av 13 minutter satte han sine tre mål, og dermed slo han Messis tidligere 16-minuttersrekord.

Og for noen mål det var fra Neymar.

Hans første, og Barcelonas tredje, fikk han servert på blank goal fra fire meter. Kanskje et takk for hjelpen siden han serverte Pedro det samme på 2-0.

Neymars andre var et kunstverk. Først hælflikket han en pasning til Xavi, snudde motsatt vei og fikk ballen rett i beina igjen av sin spanske makker. Fra seksten meter nesten snublet Neymar ballen opp i lengste kryss.

Og rett etter pause var den lekne brasilianeren frampå igjen. Med et finteshow og  tunnel skrått inn mot mål sendte han ballen i beina på en Celtic-spiller og inn i nettveggen.

Neymars første scoringsrekord i Barcelona, og også hans første hattrick. Med seieren i kveld sikret Barcelona seg også sammenlagtseieren i gruppa.