Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Norges mål gratis på Dagbladet.no

I pausen og etter kampen i kveld.

ÅTTE BYTTER: John Arne Riise (t.v) er én av tre spillere som fortsetter i Drillos lagoppstilling fra Kypros-kampen. Riise scoret Norges første i Larnaca, John Carew det andre. Foto: Erlend Aas / Scanpix.
ÅTTE BYTTER: John Arne Riise (t.v) er én av tre spillere som fortsetter i Drillos lagoppstilling fra Kypros-kampen. Riise scoret Norges første i Larnaca, John Carew det andre. Foto: Erlend Aas / Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||• Studio: Kroatia - Norge kl. 20.15

(Dagbladet): Fredag kveld sikret Norge og Drillo den tredje seieren av tre mulige i EM-kvalifiseringen.

Etter 1. omgang og etter kampen mot Kypros kunne du se målene, sjanser, feiringen og høydepunktene på Dagbladet.no.

I kveld spiller Norge borte igjen, mot Kroatia i Zagreb. Drillo endrer åtte mann fra Kypros-kampen, og selv om det dreier seg om en privatkamp er det 90 viktige minutter.

Gratis Med seier mot Kroatia kan Drillos karer krype inn på topp 10-lista på Fifa-rankingen.

Hvis du ikke har tilgang til Canal+ eller ønsker å kjøpe tilgang til kampen på C Sports.no (109 kroner), vil Dagbladet.no igjen være et svært godt alternativ.

Som sist kan du se kampbilder fra 1. omgang straks dommeren blåser til pause, etter avtale med rettighetshaver Canal+.

Og etter full tid og tilleggsminutter på Maksimir stadion får du en gjennomgang av de største kontroversene og eventuelle mål mot det sterke kroatiske laget. Alt er gratis.

Mens du venter på bildene følger du selvfølgelig selve kampen i Dagbladets fotballstudio.

Der rapporterer Mads Gudim Burheim og Jørgen Bohnhorst Hoff om det som skjer på banen i flere kamper, mens Lars K. Kvam sender inntrykk fra pressetribunen i Kroatia.

Jubel på tribunen? Vil du bidra registrerer du deg på tribunen i livestudio, slik at du kan stille spørsmål til vertene og bidra med kunnskap til andre lesere. Eller du kan rett og slett juble - dersom Drillo lykkes igjen.

Alle resultatene i EM-kvalifiseringen får du også i studio, samt kampreferater fra blant annet Englands EM-kvalik mot Montenegro.

Kveldens siste godbit er Island - Portugal i Norges EM-gruppe, fra kl. 21.45. Også den vil Burheim eller Hoff geleide deg gjennom.

• Fotballstudio: EM-kvalifisering fra kl. 17

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!