Se opp, Åge Hareide!

Jan Derek Sørensen er i form.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Lyn-Odd 2-2): Etter landskampen mot Wales på Ullevaal i slutten av mai kom landslagstrener Åge Hareide med en ydmyk bønn for den norske høyresida: - Kom deg i form, Derek!

Nå kan det se ut til at Hareide blir bønnhørt, for Jan Derek Sørensen viste hele fotballnorge at han er en glitrende fotballspiller i dagens Lyn-kamp mot Odd.

Ikke høyrekant

Ironisk nok var det først etter at han ble flyttet inn fra sin venstre kant-posisjon til hengende spiss at storspillet begynte, men veteranen vet fortsatt godt hvordan man skal spille høyrekant. Det er bare det at Lyn har en som er enda bedre: Mounir Hamoud.

Men det var Odd som rystet Oslos beste lag fra start. Allerede etter 23 minutter nikket årets store Odd-hit, Olivier Occean, bortelaget opp i ledelsen. Målgivende pasningslegger bør også nevnes. Espen Ruud skrudde frisparket så godt, at Lyns omanske landslagskeeper, Ali Al-Habsi, ble rundlurt.

Opphenting

Utover i kampen begynte Lyn å få godspillet til å fungere, men sjansene ble en fjern drøm. Det ble poengene også, da Odd doblet ledelsen ved Tarjei Dale etter 68 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer