Se opp, Flo-er

MOSS (Dagbladet): Nitten ganger tok Andreas Lund (23) sats for å gå opp i hodeduell i går. Bare èn gang landet han som taper. Og på tribunen satt en imponert Nils Johan Semb og registrerte at Flo-slektas klippekort på landslagets høyreflanke er i fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Molde-angriperen måtte tåle mye juling, men var likevel konge på Melløs stadion i går. Og det var langt ifra noen tilfeldighet at han avgjorde kampen med en heading en drøy halvtime før slutt.

- Han vinner alt i lufta, medgir landslagssjef Nils Johan Semb overfor Dagbladet.

- Og da er han å finne i troppen som møter Latvia den 6. september?

- Det får vi se på. Av de som spiller her i Moss, er Andreas, Daniel (Berg Hestad) og Odd Inge Olsen alle aktuelle til den kampen, sier Semb.

Passer bra

Det han så av Lund i går, må gjøre han fristet til å prøve hodespesialisten på landslaget. Under U23-EM i Romania i mai fungerte sørlendingen strålende i Sembs 4-5-1-formasjon. Og det bør han også gjøre blant de voksne gutta.

- Flankerollen på landslaget tror jeg passer meg bra. Semb har brukt meg i den rollen før og vet hva jeg står for, sier Andreas Lund til Dagbladet.

Men han er slett ikke sikker på at han er på Ullevaal om to uker.

- Jeg gjør mitt beste i Molde-drakta, og så får de som bestemmer, finne ut om jeg er god nok for landslaget, sier 23-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer