Se opp for Carew!

Giggs advarer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Aston Villa ligger på en imponerende 5 plass med like mange poeng som Arsenal.

I morgen venter regjerende seriemester og europacup mester på Villa Park. Et lag Aston Villa ikke har slått på 13 år.

- At Manchester United kommer er alltid en stor begivenhet. Ser vi på dette oppgjøret om førti år vil det forsatt være slik. Å bli like store som United er målet vårt, sier Martin O\'Neill til Manchester Evening News.

Advarer mot Carew

Ryan Giggs starter trolig ikke morgendagens oppgjør, men waliseren advarer sine lagkamerater mot Aston Villas angripere.

- Det er viktig for oss å vinne. Vi har ikke råd til å gjøre flere feil ettersom vi allerede henger etter Chelsea og Liverpool i toppen. Aston Villa har noen skumle spillere som Agbonlahor, Young og John Carew, sier Giggs til klubbens hjemmesider.

Kan klare topp fire

Giggs er imponert over fremgangen til Martin O\'Neills menn, men ikke overrasket.

Se opp for Carew!

- Resultatet mot Arsenal (0-2 red. anm) kom ikke som noen overraskelse. Villa kan gjøre sånt mot lag. De har kvalitet, fart og har kjempet i toppen noen år nå, sier Giggs.

Sir Alex Ferguson er mektig imponert over arbeidet Martin O\'Neill har gjort i Aston Villa. Han tror de har potensialet til å bryte inn blant de fire store.

- De ligger likt med Arsenal og er ikke langt bak oss. Det er et godt sted å ligge. Martin O\'Neill er en av de aller beste managerene i fotballen. Jobben han har gjort i Leicster, Celtic og nå i Villa er bevis på det, sier Ferguson til Manchester Evening News.

• Følg Aston Villa - Manchester United live i morgen, kl 1830 på Dagbladet.no.

<strong><b>FRYKTET:</strong></b> John Carew har vært god i årets Premier League. Ryan Giggs advarer United mot spisskjempen. Foto: SCANPIX
FRYKTET: John Carew har vært god i årets Premier League. Ryan Giggs advarer United mot spisskjempen. Foto: SCANPIX Vis mer
ADVARER: Ryan Giggs advarer Manchester United mot Aston Villa. - De har gode angripere, sier vingen.
FORMIDABEL OPPGAVE: Martin O\'Neill har gjort Aston Villa til et topplag, men Manchester United har de ikke slått på 13 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer