Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Se opp for Liverpool

I tittelkampen Wenger mener er verdenes vanskeligste.

- ENGLAND ER TØFFEST: Arsenal-manager Arsene Wenger er klar på at Premier League er den vanskeligste serien i verden å vinne. AFP PHOTO/GLYN KIRK
- ENGLAND ER TØFFEST: Arsenal-manager Arsene Wenger er klar på at Premier League er den vanskeligste serien i verden å vinne. AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manglende suksess i mesterligaen til tross: Arsenals manager Arsène Wenger mener fortsatt at den engelske eliteserien er verdens hardeste å vinne.

Av de fire engelske lagene som var involvert i 16-delsfinalene i mesterligaen de siste to ukene, klarte kun Chelsea å unngå nederlag. Arsenal, Manchester City og Manchester United tapte alle sin første kamp.

Lørdag venter det bortekamper i Premier League for både Chelsea (Fulham), Arsenal (Stoke) og Liverpool (Southampton).

Manchester City spiller ligacupfinale mot Sunderland søndag. Manchester United har spillefri.

- Jeg mener ærlig talt at den engelske serien er den vanskeligste å vinne. Det skyldes at det er den serien med det tetteste nivået fra lag nummer én til lag nummer 20. Det er den eneste ligaen i Europa der det er så tett, mener Arsenal-manager Wenger.

Tøffe Wenger poengterer at alle de fire engelske klubbene som er med i mesterligaen møter svært kvalifisert motstand i 16-delsfinalen.

- Og så må dere huske på at alle de fire engelske lagene tok seg videre fra gruppespillet. Det betyr at nivået er der, sier Wenger.

- La oss vente til sesongen er over før vi trekker noen endelig konklusjon, legger han til.

Advarer Etter 27 spilte seriekamper er Arsenal på 2.-plass i Premier League. De er ett poeng bak ledende Chelsea. Manchester City er tre poeng bak Chelsea med én kamp mindre spilt, mens Liverpool på femteplass er ett poeng bak City igjen.

Det ligger an til en tett og spennende innspurt der hver kamp teller.

- Se opp for Liverpool. De er fortsatt med i kampen om seriegull. De har ikke hatt noe cupfotball å konsentrere seg om på tre måneder. Serien er det eneste de deltar i, og det kan gi dem en fordel, sier Wenger.

Til lørdagens kamp er Mesut Özil med i Arsenals tropp igjen. Han har ikke spilt siden han bommet på straffespark mot Bayern München i mesterligaen. Tyskeren har vært ute av form.

(NTB)

Hele Norges coronakart