TRIO DE JANEIRO:   Coleen Rooney har dratt til Rio sammen med sønnene Kai og Klay. Foto: AP / Matt Dunham / NTB Scanpix / Twitter
TRIO DE JANEIRO: Coleen Rooney har dratt til Rio sammen med sønnene Kai og Klay. Foto: AP / Matt Dunham / NTB Scanpix / TwitterVis mer

Se opp, Rooney! Nå er hjelpen på vei

Coleen og sønnene til Brasil.

(Dagbladet): Wayne Rooney (28) gjorde alt annet enn en blendende figur da England tapte 1-2 for Italia i åpningskampen. En assist av det utsøkte slaget, ja! Men ellers var han mye usynlig, og nå raser debatten:

Bør han benkes i skjebnekampen mot Uruguay torsdag?

I mellomtida får han besøk av kona Coleen (28) og sønnene Kai og Klay. Flere fotografer fanget dem opp på flyplassen i Manchester i går. Følget hadde med seg 15 enheter med bagasje.

De skal bo på et hotell ved Ipanema-stranda i Rio de Janeiro.

Uvant rolle Gjensynet med familien kan være det som skal til for at Rooney «tar fyr» igjen. Samtidig er det ingen tvil om at han aldri fant seg til rette i den uvante rollen på kanten.

Ifølge engelske aviser krever Rooney at han blir plassert på topp i et 4-4-2-system. Eller som meget habile tittelmakere i tabloidene skriver: FOUR-FOUR-ROO!

Coleen har støttet Wayne på Twitter de siste dagene. Selv er hun også under ild for turen til Rio de Janeiro. Engelske Ash McFadz twitrer:

«Du drar en fire år gammel gutt og en baby rundt halve verden - bare så du kan komme deg på nok en ferie.»

Coleen svarer:

«Hvordan kan folk være så tykke i hodet! Vi gjør det for å støtte og se vår pappa/ektemann.»

Spilleklar Coleen kommer også med et spark til pressen, som peker på det faktum at hun har med 15 enheter med bagasje. Det første som slår deg er naturligvis sko, vesker, kjoler, smykker og bling-bling til henne selv.

Coleen slår tilbake:

«Hahaha. Pressen får meg til å le. Det er flere personer i selskapet enn meg og barna. Bleier, morsmelkerstatning, leker, flasker, kluter.»

England må vinne kampen mot Uruguay for å ha håp om å ta seg videre til sluttspillet. De siste rapportere tyder på at Luis Suárez er spilleklar igjen.

Dette kan bety engelsk trøbbel.