Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Se Podolskis drømmetreff i avslutningen mot England

Gir seg på landslaget.

Med en strålende matchvinnerscoring avsluttet Lukas Podolski landslagskarrieren da Tyskland slo England 1–0 i en treningslandskamp i fotball onsdag kveld.

Podolski har bestemt seg for slutte med landslagsfotball, og derfor fikk han også lov til å være kaptein av trener Joachim Löw i sin aller siste kamp med landslagstrøya på. Kampen var Podolskis 130. for Tyskland, og målet han bidro med etter 69 minutters spill var av det vakre slaget. Det var også hans fulltreffer nummer 49 for Tyskland.

Podolski fikk stort rom fra rundt 25 meters hold, og med venstrefoten skrudde han ballen utakbart i krysset. 49 mål på 130 landskamper lar seg høre for 31-åringen som til daglig spiller i tyrkiske Galatasaray.

14 minutter etter scoringen ble han byttet ut med Sebastian Rudy. Det var både tårer og smil å se da han gikk av banen og fikk en god klem av trener Löw.

Podolski debuterte for Tyskland helt tilbake i 2004.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media