Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Rafael Nadal kopiere Federers superslag

Novak Djokovic rundlurt av «Federer-kopi».

(Dagbladet:) Mange har sett Roger Federers fantastiske superslag mot Novak Djokovic fra US Open i 2009. Etter at Djokovic forsøker å lobbe ballen over Federer, henter sveitseren seg inn igjen og sender i vei et slag mellom beina. Djokovic blir stående målløs, mens publikum ikke tror sine egne øyne.

I år har Djokovic vært overvinnerlig på tennisbanen. Søndag vant han ATP Roma etter finaleseier mot gruskongen Rafael Nadal.

Men til tross for sin dominans på tennisbanen, opplevde han nylig et déjà vu fra US Open-kampen for halvannet år siden.

Mot Rafael Nadal i finalen i ATP Madrid fikk publikum se en tro kopi av Federers superslag.

Etter en lang ballveksling forsøkte Djokovic å lobbe over Nadal. Spanjolen løp opp ballen og gjorde nesten nøyaktig det samme som Federer lurte Djokovic med i 2009. Det var likevel serberen som vant finalen i Madrid.

Djokovic står med 37 seiere på like mange kamper i år, og er fem matcher fra å tangere rekorden til John McEnroe, som i 1983 vant sine 42 første kamper i sesongen.

Rafael Nadal har lenge vært regnet som gruskongen i tennisverden, men etter to finaletap på rad mot Djokovic, er han i ferd med å miste stemplet som verdens beste.

- Jeg er forbløffet over hvor godt jeg spiller, og spilte kanskje min beste kamp på grus noen gang mot Nadal, sa Djokovic etter sin 37. seier.

RIVALER: Novak Djokovic (venstre) og  Rafael Nadal etter finalen i Roma søndag. Foto: REUTERS/Alessia Pierdomenico
RIVALER: Novak Djokovic (venstre) og Rafael Nadal etter finalen i Roma søndag. Foto: REUTERS/Alessia Pierdomenico Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media