Andre runde i cupen

Se, RBKs nye grep

Trener Eirik Horneland lot assistent Karl Oskar Emberland styre laget fra sidelinja.

I FRONT: Assistent Karl Oskar Emberland styrte Rosenborg i kveld, mens Eirik Horneland satt rolig i bakgrunnen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
I FRONT: Assistent Karl Oskar Emberland styrte Rosenborg i kveld, mens Eirik Horneland satt rolig i bakgrunnen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tiller - Rosenborg 0-3 (0-0)

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg møtte i kveld Tiller i andre runde i cupen. Bydelslaget i Trondheim - som spiller på nivå fire - holdt unna for storlaget lenge. Men i det 57. minutt kom første baklengsmål. Rosenborg vant til slutt 3-0.

To ting vakte oppsikt på TOBB Arena Sør. Eirik Horneland er den mest pressede treneren i Eliteserien. I kveld bevilget han seg en rolig dag på jobb og lot assistent Karl Oskar Emberland styre Rosenborg fra sidelinja.

Dette var også et Rosenborg som for første gang i klubbens 102-årige historie spilte med rosa tredjedrakter. I nesten en time bidro ikke dette til hell og lykke, men det holdt til avansement.

Om rollebyttet på sidelinja sier Horneland:

- Det har vært lange dager. Det var greit at han (Emberland) tok det i dag. Karl Oskar er en flink trener og dyktig mann. Det har vært mye i det siste, så det var greit å spare energi.

Emberland selv ville ikke si noe etter kampen og overlot intervjuene til Horneland.

Tiller forsvarte seg godt foran et rekordstort publikum - 2512 i tallet. Ikke minst hadde laget en glitrende keeper i Erland Tangvik. Men i det 57. minutt måtte han gi tapt for Rosenborg-spiss Erik Botheim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer