Se Ronaldos siste stikk til FIFA-presidenten

Spesiell feiring etter scoring i kveld.

Real Madrid - Sevilla 7-3 (3-2)

(Dagbladet): FIFA-president Sepp Blatter etterliknet superstjernen Cristiano Ronaldo under en forelesning nylig, noe som ikke falt i god jord hos Real Madrid-spilleren.

- Han er som en general på banen, sa Blatter mens han marsjerte frem og tilbake på den lille scenen.

Cristiano Ronaldo reagerte med å legge ut en syrlig kommentar ettter stuntet til Sepp Blatter.

«Denne videoen viser med tydelighet den respekten og det bildet FIFA har av meg, min klubb og mitt land. Mye er fortalt nå. Jeg ønsker Mr. Blatter god helse og et langt liv, med den sikkerhet at han vil fortsette å se, noe han fortjener, suksessen til hans favorittlag og favorittspillere», skrev Real Madrid-spilleren syrlig på Facebook.

I kveld viste portugiseren at han fortsatt bærer nag etter parodieringen. Etter å ha scoret på straffespark i ligakampen mot Sevilla jublet han først, før han tok det ene hånda opp mot panna og formet en militærhilsen. Et tydelig tegn på at han ikke likte å bli omtalt som en general.

Det var på stillingen 3-0 til Real Madrid at Ronaldo kom med denne gesten. Senere reduserte Sevilla to ganger, og Real Madrid vant til slutt 7-3 (!). Gareth Bale scoret de to første målene, hans første scoringer siden debutkampen. Cristiano Ronaldo scoret også det femte og det sjette målet. De øvrige to ble scoret av Karim Benzema.