Se Sigurdarson redde Lillestrøm i sluttminuttene

Scoret i sin fjerde kamp på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Lillestrøm - Sogndal 1-0

Björn Bergmann Sigurdarson sikret tre poeng for Lillestrøm i en svært tam forestilling mot Sogndal på Åråsen søndag. Vertene vant 1-0 etter den islandske spissens fulltreffer rett før slutt.

Sogndal styrte det meste av banespillet før hvilen, og vant mange baller i gunstige posisjoner. Midtstopper Gustav Valsviks forsøk fra langt hold snek seg like over tverrliggeren uten at LSK-keeper Sead Ramovic var utspilt.

For øvrig slet gjestene slet med å spille seg til gode muligheter, mens et enda svakere Lillestrøm hadde mye å snakke om i garderoben halvveis. Borteseieren mot Viking i forrige serierunde så ikke ut til å ha hjulpet på selvtilliten for kanarifuglene.

Sogndal skapte endelig en kvalifisert målsjanse da innbytter Ruben Holsæter forsøkte en avslutning etter en drøy time. Ramovic måtte gi retur, men vertene fikk raskt klarert til hjørnespark. Uten dødballspesialist Ørjan Hopen på laget var Sogndal langt mindre farlige på enn normalt på fast situasjoner.

Lillestrøm våknet noe mot slutten og Johan Andersson forsøkte seg med et skudd med drøye fem minutter igjen. Ballen gikk rett på Kenneth Udjus. Men da Sigurdarson prøvde det samme i sluttsekundene var marginene med hjemmelaget. Målet ga LSK seier nummer to for sesongen, mens Sogndal nå har tapt fire strake kamper etter sin fine sesonginnledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer