Se Solskjær, Leo og Iversen live

Har du planer om å se Ole Gunnar Solskjær, Steffen Iversen, Øyvind Leonhardsen, Eirik Bakke, John Arne Riise og de andre Premier League-stjernene fra tribuneplass denne sesongen, bør du være tidlig ute. Interessen er enorm, og billettene forsvinner derfor kjapt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet gir deg i dag en fullstendig oversikt over de ulike klubbenes arenaer og telefonnummer der du kan bestille billetter. De fleste billettbestillingskontorene er åpne mellom 09.00 og 16.30 på hverdager. Du kan også klikke deg inn på de ulike klubbenes hjemmesider for å få mer informasjon om mulighetene til å skaffe deg billetter. På hjemmesidene får du også siste nytt om ditt engelske favorittlag.

Stadionkapasiteten på de ulike arenaene varierer, og flere klubber har allerede solgt mange sesongkort. Dermed kan du risikere at det bare gjenstår restplasser hvis du ikke kaster deg på telefonen snarest mulig.

En annen mulighet er å gå via Premier League-klubbenes norske supporterklubber. De aller fleste er behjelpelige med å skaffe billetter. Dagbladets opplysninger om supporterklubbene baserer seg på Supporterunionen for Britisk Fotball.

Nettadressen til supporterunionen er: http://www.geocities.com/Athens/Crete/2122/sbf.html

Når det gjelder Blackburn, Leicester og Middlesbrough så har ikke disse klubbene offisielle norske supporterklubber.

Her er klubbguiden:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer