Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se spurten som fikk Erland Johnsen til å snakke om «hønsehjerner»

Sint spiller løp over hele banen. Her er nye «Fotballfeber»!

(Dagbladet): Denne ukas «Fotballfeber» inneholder både spansk fotball, Strømmen-trener Erland Johnsens utspill om en ukultur i norsk fotball og - ikke minst - kåring av hvem som har sesongens fineste drakt, City eller United.

Gjest i studio er tidligere fotballspiller Dan Eggen.

Den tidligere midtstopperen er i dag trener for KFUM og kjenner godt til det å stå på sidelinja og forholde seg til situasjoner som oppstår under kamp.

Tidligere denne uka skrev Erland Johnsen et innlegg på Strømmens hjemmeside, hvor han kritiserte en ukultur i norsk fotball, der spillere og trenere stadig forsøker å framprovosere kort til motstanderlaget. Dagens gjest mener det ikke er et utpreget problem i fotballen her hjemme, og at det også finnes på internasjonale arenaer.

I stedet mener Eggen man bør se på spillere som streiker for å framprovosere et salg når de ønsker å bytte klubb. I sommer har kroaten Luka Modric streiket mens resten av hans tidligere lagkamerater i Tottenham gjennomførte sesongoppkjøringen. Det er et større problem, hevder fotballtreneren.

Barcelona og Real Madrid spilte onsdag nok et El Clasico, da returkampen i Supercupen endte 2-1 og Real Madrid vant på bortemålsregelen etter 4-4 sammenlagt. Vi spør vår gjest hvordan han ser på styrkeforholdet mellom de to gigantene denne sesongen.

Til sist tar vi opp et tema som engasjerer fotballfans over hele verden. Hvert eneste år knyttes det stor spenning til lansering av de ulike lags drakter, og i den anledning hentet vi inn moteekspertise for å finne ut hvem som har den fineste drakten av de to Manchester-rivalene. VIF-spillerne Torgeir Børven og Mohammed Fellah kommer med sin knusende dom.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media