Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Tarik på drømmelag med Messi og van Persie

Er en del av internasjonal kampanje.

STJERNER: Tarik Elyounoussi er en del av Pepsi sin nye reklamekampanje. Her sammen med en rekke fotballprofiler. Stående fra venstre: Oriel Peralta, Mohammed Salah, Mario Gomez, Robin van Persie, Victor Moses, Sergio Ramos, Lionel Messi, Vincent Kompany, Sergio Agüero, Jack Wilshere, Peter Odemwingie, Kemar Lawrence
Sittende fra venste: Clint Dempsey, Gylfi Sigurdsson, David Luiz, Tarik Elyounoussi, Maynor Figueroa.
Foto: PepsiCo / NTB Scanpix
STJERNER: Tarik Elyounoussi er en del av Pepsi sin nye reklamekampanje. Her sammen med en rekke fotballprofiler. Stående fra venstre: Oriel Peralta, Mohammed Salah, Mario Gomez, Robin van Persie, Victor Moses, Sergio Ramos, Lionel Messi, Vincent Kompany, Sergio Agüero, Jack Wilshere, Peter Odemwingie, Kemar Lawrence Sittende fra venste: Clint Dempsey, Gylfi Sigurdsson, David Luiz, Tarik Elyounoussi, Maynor Figueroa. Foto: PepsiCo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tarik Elyounoussi skal representere brusgiganten Pepsi i en global kampanje med noen av fotballens aller største stjerner.

 - Jeg har visst en stund at jeg skal være med, og har jobbet i det stille. Det er ikke mange som vet at jeg er med, og jeg gleder meg til det kommer ut. Jeg har sett lagbildet og det er kult å stå ved siden av de gutta. Det er en stor greie, sier Elyounoussi til NTB.

Brusgiganten avslørte torsdag detaljene om sitt stjernespekkede superlag for 2014. Den største av dem alle i stjernelaget er Argentinas Lionel Messi, men Norge har også fått med en representant.

Stjernegalleri Det norske landslagets og tyske Hoffenheims Tarik Elyounoussi er med i kampanjen, og 25-åringen er stolt over å få være med i samme kampanje som noen av idrettens aller største stjerner. Andre som er med inkluderer Robin van Persie, Sergio Agüero, Jack Wilshere og Sergio Ramos.

Angrepsspilleren sier han ikke var i tvil om at han skulle være med da tilbudet kom.

- Det er et av de virkelig store varemerkene, og stjerner som David Beckham og Michael Jackson er blitt brukt før. Da jeg ble spurt måtte jeg bare være med. Jeg liker også slagordet til kampanjen som er «Live For Now». Det handler om å gripe sjansen.

Innspilling neste måned Tarik gleder seg spesielt til at kompisene hjemme i Norge får vite at han er med i kampanjen.

- Jeg tror de kommer til å synes det er kult. Jeg har vært med på en kampanje i Norge der ansiktet mitt var på potetgullposer, og det synes de var morsomt. Dette kan jo ikke sammenlignes med det, sier en tydelig stolt Elyounoussi.

Han er nylig tilbake i Hoffenheim etter en uke i Spania med lagkameratene. Neste helg starter Bundesliga igjen etter vinterpausen. Elyounoussi sier det ikke er kjent i garderoben at han skal være med i kampanjen.

- Nei, jeg har bare sagt det til han nye kompisen min fra Sverige (Jiloan Hamad, ny fra Malmö FF), og han synes det var kjempekult. Jeg har ikke sagt det til de andre. Jeg får vente litt med det, så kan jeg skryte på meg etter hvert, sier han og ler.

Tidlig i februar skal nordmannen spille inn reklamefilmen i London.

- Jeg skal spille inn sammen med Tottenhams Gylfi Sigurdsson, men er usikker på om det blir med noen flere, sier han.

(NTB)


Hele Norges coronakart