Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Thereses triumfferd på stadion

Hyllet av Kollen-publikummet etter gullet på tremila.

(Dagbladet): Therese Johaug gikk sitt livs løp på dagens tremil, og la grunnlaget for sitt første individuelle VM-gull i stigningene opp til Frognerseteren.

Derfor kunne langrennsyndlingen fra Dalsbygda kose seg i folkehavet inne på stadion, der hun kunne defilere med det norske flagget nedover oppløpet.

- Jeg har ikke ord. Det har ikke helt gått opp for meg, sa Johaug til NRK etter målgang.

Selv ikke VM-dronningen Marit Bjørgen hadde noe å stille opp med mot 22-åringen, og dermed avsluttet Bjørgen et fantastisk mesterskap med en sølvmedalje etter fire strake gull.

Justyna Kowalczyk var den som hang lengst på de to norske jentene, men måtte gi tapt for Bjørgen i sølvkampen på sisterunden.

Som om ikke det var nok, ble Kristin Størmer Steira nummer fem og Vibeke Skofterud nummer seks.

• I videovinduet over kan du gjenoppleve Therese Johaugs fantastiske triumfferd i Holmenkollen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling