Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se Thomas Morgensterns private bilder fra sjukehuset etter skrekkfallet i går

- Speil, speil på veggen der...

VED GODT MOT: Thomas Morgenstern gir tommelen opp, til tross for at han er forslått i både ansikt, bryst og hender. Foto: Privat/thomasmorgenstern.com
VED GODT MOT: Thomas Morgenstern gir tommelen opp, til tross for at han er forslått i både ansikt, bryst og hender. Foto: Privat/thomasmorgenstern.com Vis mer

(Dagbladet): Søndag falt østerrikske Thomas Morgenstern under konkurransen i Titisee-Neustadt.

Etter å ha landet på 141 meter mistet han kontrollen og deiset i bakken. Det spekuleres i om det var utstyret som sviktet.

Bevisstløs Underlaget var isete, så Morgenstern pådro seg skader i brystet og hånden, i tillegg til å se rimelig forslått ut.

Han skal også ha mistet bevisstheten flere ganger.

Men 27-åringen er ved godt mot på sjukehuset i Tyskland. I dag la han ut to bilder av seg selv på både Facebook og Twitter, akkompagnert av en smått humoristisk tekst

- Speil, speil på veggen der, skriver han, og de fleste kjenner vel fortsettelsen på nettopp den setninga.

Snøhvit Selv om snøen var hvit, kan ikke det samme sies om ansiktet til den tredoble OL-vinneren. Bildene viser at det blodige ansiktet til Morgenstern for øyeblikket ikke er vakrest i landet, verken her eller der.

Søndag kveld gjennomgikk hopperen CT-undersøkelser ved sykehuset i Freiburg. Det er uklart hvor lenge han eventuelt blir ute, men skadene er ikke alvorlige.

- Brister, en brukket finger og en del kutt, men ingen alvorlige skader, skrev Morgenstern på Twitter i går kveld.