Se Tippeligaen på Dagbladet.no

Hver eneste kamp og hvert eneste øyeblikk direkte.

SE DITT LAG, HVER UKE: Spillerne ble møtt av bluss og flagg for møtet mellom Molde og RBK på Aker stadion i fjor. Denne sesongen kan du se disse to lagene og de 14 andre i Tippeligaen direkte på Dagbladet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SE DITT LAG, HVER UKE: Spillerne ble møtt av bluss og flagg for møtet mellom Molde og RBK på Aker stadion i fjor. Denne sesongen kan du se disse to lagene og de 14 andre i Tippeligaen direkte på Dagbladet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fra og med 23. mars kan du se kampene fra Tippeligaen, Adeccoligaen og med landslaget direkte på Dagbladet.no.

Det ble klart i dag, takket være en  distribusjonsavtale mellom Dagbladet og webrettighetshaver Canal+.

Dagbladet.no blir eneste riksdekkende nettavis  som viser absolutt all norsk toppfotball på både nett, mobil og mediebrett.

Avtalen gjelder for fem år, og sjefredaktør John Arne Markussen ser på avtalen som et ledd i bygge opp dbtv - Dagbladets tv-satsing.

Eneste nasjonale nettavis - Vi er den eneste nasjonale nettavis som skal  distribuere fotball. Dagbladets lesere får tilgang til 1500 kamper per år. Det er både norsk fotball og internasjonal fotball, sier Markussen.

I avtalen med Canal+ inngår blant annet også  norsk cup, Toppserien for kvinner, La Liga, Serie A, pluss en rekke andre fotballigaer.

Som følge av avtalen kommer Dagbladet til å styrke satsingen på sport og fotball ytterligere.

- Nå er det vi som blir den store nasjonale aktøren på web-tv på fotball i Norge. Dagbladet blir fotballkanalen framover, sier Markussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer