Se Torres briljere mot Milan - som tolvåring

Ok da, greit talent.

• Se Fernando Torres briljere som 12-åring her!

(Dagbladet.no): Som tiåring spilte Fernando Torres sin første sesong med ellevemannsfotball, for den lille spanske klubben Rayo 13.

Én sommer senere hadde han scoret 55 mål og skaffet seg prøvespill i Atletico Madrid - ikke rent lite imponerende for en lyslugget elleveåring.

Men overraskende er det kanskje heller ikke, når man tar en titt på videoen som italienske Gazzetta dello Sport har fått tak i.

Videoen viser et opptak fra en gutteturnering i 1995, der Atletico Madrid møter AC Milan.

Og lille Fernando Torres Sanz viser allerede da eksempler på den rå teknikken som 12 år senere gjorde ham i stand til å latterliggjøre Philipp Lahm og Jens Lehmann i en EM-finale.

Man kan se litt av rykket, litt av balansen, og litt av avslutteregenskapene. Til og med noe overutviklet vinnervilje viser 12-årige Torres når han ett hakk for ivrig smeller ned en motspiller i duell om en løs ball.

Det gutteaktige ansiktet er ikke mye forandret siden den gangen, nummeret på ryggen er også det samme, men nå er gutten blitt mann.

UNG STJERNE: Fernando Torres slo tidlig gjennom i Atletico Madrid. Her utfordrer en 18 år gammel Torres norske Bjørn Tore Kvarme som spilte for Real Sociedad i januar 2003. Foto: Paul White, Scanpix
UNG STJERNE: Fernando Torres slo tidlig gjennom i Atletico Madrid. Her utfordrer en 18 år gammel Torres norske Bjørn Tore Kvarme som spilte for Real Sociedad i januar 2003. Foto: Paul White, Scanpix Vis mer
Se Torres briljere mot Milan - som tolvåring