Se U14-laget varte opp med tiki-taka-fotball Barcelona verdig

Her har Tippeliga-lagene litt å lære.

(Dagbladet): Ipswichs U14-lag deltok ikke på Norway Cup i år, men etter denne videoen å dømme kunne de fort gjort en meget god figur på Ekebergsletta.

Fra egen keeper setter unggutta opp et voldsomt balltempo. 13 pasninger og 20 ballberøringer senere ligger ballen i nettet bak Millwall-keeperen.

Videoen nærmer seg for øyeblikket 600 000 visninger på Youtube, og den tidligere Manchester United-legenden Peter Schmeichel er én av de som har bitt seg merke i klippet.

- For en scoring...!!!, skriver han på Twitter.

Det ser med andre ord lyst ut for framtiden til den tidligere Premier League-klubben som i skrivende stund ligger på sjetteplass i Championship med 19 poeng på de første elleve kampene.

Liverpool-legenden Alan Hansen kom i 1995, etter at Aston Villa hadde slått Manchester United 3-1 i seriepremieren, med det famøse sitatet «You can't win anything with kids».

Ni måneder senere kunne Sir Alex Ferguson og hans lag bestående av blant annet Paul Scholes, Nicky Butt, David Beckham, Ryan Giggs og Gary Neville juble for en dobbel-triumf.

Så gjenstår det å se om dette er starten på en gylden alder for «The Tractor Boys» på Portman Road, men spillet til unggutta er det i alle fall ingenting å si på.

Manager Mick McCarthy bør i alle fall ha et blikk på de yngre avdelingene i tiden framover, selv om tiki-taka kanskje ikke er det engelskmannen er mest kjent for.