Se video av Beckhams hyllest av Speed

Åpnet pressekonferanse med å snakke om tragedien.

(Dagbladet): Dødsfallet til Gary Speed preger fotballen verden over. Tidligere kollegaer i Premier League sender sine kondolanser til familien.

David Beckham møtte Gary Speed mange ganger som Manchester United-spiller. Beckham er med klubben sin LA Galaxy i Indonesia, og åpnet pressemøtet med å snakke om Gary Speed.

- Han var en fantastisk talentfull spiller. Han hadde en glitrende karriere og var i begynnelsen av en stor trenerkarriere, sier Beckham fra Jakarta.

- På vegne av meg selv, spillerne, treneren og alle i LA Galaxy vil vi sende vår kjærlighet og tanker til hans kone, barn og familie. Det er forferdelig å miste en mann som dette, sier Beckham.

Manchester United-trener Sir Alex Ferguson følger opp.

- Jeg vil bare si at her på Old Trafford er vi i sjokk etter det tragiske dødsfallet, sier han, ifølge Daily Mirror.

- Han (Gary Speed) ble en del av fotballfamilien etter trenerjobben i Wales som fulgte en fantastisk karriere som profesjonell fotballspiller. Våre sympatier går til familien, sier Ferguson.

BECKHAM OG SPEED: Dette bildet er fra februar 2000. David Beckham mot Newcastles Gary Speed og Kevin Gallacher. Foto: Ian Hodgson/REUTERS/Scanpix.
BECKHAM OG SPEED: Dette bildet er fra februar 2000. David Beckham mot Newcastles Gary Speed og Kevin Gallacher. Foto: Ian Hodgson/REUTERS/Scanpix. Vis mer