Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Se videoen den norske håndballproffen trodde var privat

Så ble den en Youtube-hit.

(Dagbladet): Anne Kjersti Suvdal signerte i sommer en toårskontrakt med danske Viborg HK etter at hun var på besøk i Danmark hos venninnen Amanda Kurtovic.

Suvdal har spilt åtte sesonger i Nordstrand, og har flere landskamper for Norge. Hun ble europamester da hun var 19 år.

Den siste uken er det derimot danseferdighetene, og ikke håndballferdighetene hun og fem andre lagvenninner har fått oppmerksomhet for, etter at de laget en parodi på den brasilianske hiten Show das Poderosas, som Viborg HK delte på sin facebook-side.

Anne Kjersti ble med på videoen fordi hennes brasilianske lagvenninne Chana Masson så gjerne ville lage den, forteller hun til VG.

Det hun ikke visste, var at videoen skulle ta helt av i sosiale medier.

- Vi håndballspillere er ikke så mye ute og fester, så vi får ikke trent så mye på de bevegelsene der. Vi har god kroppsbeherskelse, men det er på et litt annet plan. Jeg visste at Chana kom til å legge den ut på Facebook-siden vår og kanskje på Youtube, men jeg hadde ikke trodd den skulle komme ut i offentligheten. Da vet jeg ikke om jeg hadde blitt med! sier Suvdal til VG.

Men med er hun, og ifølge Ekstra Bladet og Suvdals danske lagvenninne Louise Burgaard, har Viborg-versjonen av Show das Poderosas allerede blitt vist på brasiliansk tv.

Til keeper Chanas store fornøyelse.