PÅ FERIE: Wayne Rooney (til høyre) er på ferie på Barbados og var nylig på karaokebar. Her sammen med Liverpool-spiller Andy Carroll. Foto: PLANET PHOTOS
PÅ FERIE: Wayne Rooney (til høyre) er på ferie på Barbados og var nylig på karaokebar. Her sammen med Liverpool-spiller Andy Carroll. Foto: PLANET PHOTOSVis mer

Se Wayne Rooney synge Beatles og Oasis

Feirer med karaoke og nytt hår på Barbados.

(Dagbladet): Premier League-spillerne har ferie og lader opp til oppkjøringen før en ny sesong. Flere av spillerne velger å tilbringe ferien borte fra balløya, og Wayne Rooney har sammen med familien reist til Barbados.

Nylig tok Rooney selv kommandoen da han besøkte en karaokebar på feriestedet. The Sun har fått tak i en video der fotballstjernen synger både Yesterday av Beatles og Wonderwall av Manchester-bandet Oasis.

- Barbados er mitt favoritt feriemål. Jeg drar dit nesten hvert år. Elsker det, skrev Rooney på Twitter før avreise.

Rooney viste nylig fram sitt nye hår etter at han var gjennom en hårtransplantasjon. Ifølge The Sun kostet hårtransplantasjonen rundt 10 000 pund. Og kanskje er det den nye sveisen som har gitt fotballspilleren ekstra selvtillit.

Til tross for Rooneys sangopptreden, er det ikke ventet at han vil gå i blant annet Andy Coles og Paul Gascoignes fotspor. De ga begge ut musikk etter fotballkarrieren.

PS: Barbados er en selvstendig øystat øst i det karibiske havet og vest i Atlanterhavet. Liverpool-spiss Andy Carroll er en annen Premier League-stjerne som har valgt å legge ferien til Barbados.