Seahawks-treneren tok skylden

Kastet bort Super Bowl-seieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hovedtrener Pete Carroll i Seattle Seahawks tok det fulle ansvaret for den ufattelige feilvurderingen som avgjorde Superbowl, men slet med å forklare hva han tenkte.

Med 26 sekunder igjen hadde laget tre forsøk på å få ballen over mållinjen fra en halv yard og score vinnerpoengene. Alle regnet med at Seahawks ville gi ballen til løperbacken Marshawn Lynch, som hadde herjet med New England Patriots-forsvaret hele kvelden. I stedet kastet quarterback Russell Wilson en høyrisikopasning som havnet i hendene på en motstander.

- Det er ingen andre å klandre enn meg, og det har jeg sagt til spillerne. De gjorde alt for å få oss i posisjon til å vinne, men dessverre gikk det ikke slik, sa Carroll etter kampen.

Verste noensinne Han bestemte seg for et pasningsspill da han så hvilke spillere Patriots hadde på banen. Motstanderen samlet alle sine største og sterkeste forsvarere i midten for å stoppe et løp.

- Vi tenkte at om vi overrasket dem og scoret med en pasning, så fint. Om ikke så hadde vi to løpsspill igjen å score på, sa han.

Men så kastet Wilson inn i midten, der det var mange spillere, og Patriots-forsvarer Malcolm Butler fanget ballen foran nesa på Ricardo Lockette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.