Sebastien Loeb gjør rally-comeback

Men bare i ett løp.

KONGEN AV MONTE CARLO: Sebastien Loeb vant rally Monte Carlo sju ganger som rallyfører. I januar gjør han rallycomeback i det samme løpet. Foto: Valery Hache / AFP / NTB Scanpix
KONGEN AV MONTE CARLO: Sebastien Loeb vant rally Monte Carlo sju ganger som rallyfører. I januar gjør han rallycomeback i det samme løpet. Foto: Valery Hache / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidenes beste rallyfører, Sebastien Loeb (40) klarer ikke helt å gjøre seg ferdig med motorsporten han forlot etter at han i 2012 ble verdensmester i rally for niende gang.

Franskmannen og hans kartleser gjennom i alle de suksessrike årene i wrc, Daniel Elena, stiller til start når 2015-sesongen innledes i Monte Carlo 22.-25. januar.

Favorittløp Når Loeb nå gjør en gjesteopptreden i rallysirkuset igjen, så er det ikke tilfeldig at det skjer nettopp i Monte Carlo. Det løpet har han vunnet sju ganger tidligere, og var i alle år et av hans favorittløp.

I år har Loeb konkurrert i World Touring Car - hvor han har vunnet to av 13 løp, og endte på tredjeplass i mesterskapet.  

- Stor utfordring Da muligheten for å kjøre rally i Monte Carlo igjen, så slo han til på direkten.

- Jeg tvilte ikke et sekund da muligheten dukket opp. Jeg tror Daniel og jeg er enige i at Monte Carlo var et av våre favorittløp. De vakre veien, gamblingen på dekkvalg og partyatmosfæren; vi gleder oss til å få oppleve det igjen, sier Sebastien Loeb.

Rallymesteren, med 78 VM-seirer, tar derimot ikke seieren for gitt når han gjør rallycomeback i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer