Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seeberg gjenvalgt i Bodø

Fortsetter som skipresident.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sverre K. Seeberg ble søndag gjenvalgt som president i Norges Skiforbund. Erik Røste ble valgt til visepresident.

- Tusen takk for tilliten. Personlig er jeg stolt over å lede en organisasjon som forvalter Norges nasjonalidrett. Jeg gleder meg til å nå de ambisiøse framtidsmålene som er vedtatt, sa Seeberg.

Han takket styremedlemmene som gikk av, og ønsket de nye velkommen.

- Det nye styret er veldig bra, sa han.

Idrettspresident Tove Paule reiste rett fra idrettsforbundet ledermøte til Bodø lørdag kveld. Hun fulgte Skitinget søndag.

- Det var veldig god tone, og det kom fram mange positive innspill. Skiforbundet har en ambisiøs og imponerende strategiplan de nærmeste fire årene, og de har lagt vekt på mye av det samme som i idrettspolitisk dokument. De har også mye av de samme utfordringer, sa hun.

(NTB)

SKIPRESIDENT OG SKIKONGE: Sverre Seeberg (lengst t.v.) vil fortsatt være vertsskap for kongefamilien når Skiforbundet inviterer til fest. Foto: Heiko Junge/Scanpix
SKIPRESIDENT OG SKIKONGE: Sverre Seeberg (lengst t.v.) vil fortsatt være vertsskap for kongefamilien når Skiforbundet inviterer til fest. Foto: Heiko Junge/Scanpix Vis mer
image: Seeberg gjenvalgt i Bodø

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!