Seedorf ferdig i Milan

Hans største minne fra ti år i klubben er en kamp mot Manchester United.

FERDIG ETTER TI ÅR: Clarence Seedorf er den eneste spilleren som har vunnet Champions League med tre ulike klubber; Milan, Real Madrid og Ajax. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / NTB scanpix
FERDIG ETTER TI ÅR: Clarence Seedorf er den eneste spilleren som har vunnet Champions League med tre ulike klubber; Milan, Real Madrid og Ajax. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storklubben Milan rydder i stallen og frisker opp med nytt blod. Torsdag var det midtbanelegenden Clarence Seedorfs tur til å takke for seg.

36-åringen er den eneste spilleren som har vunnet mesterligaen med tre ulike klubber; Milan, Real Madrid og Ajax. I årene i Italia har nederlenderen vunnet trofeet to ganger, samt to serietitler.

- Jeg drar etter ti fantastiske år. Nå skal jeg vurdere mange ulike ting mens jeg ser etter et stimulerende prosjekt, uttalte Seedorf til klubbens nettside.

- Jeg er veldig fornøyd med tiden min i Milan. Det har vært intense år, og mange sesonger gikk raskt unna - som alle vakre ting i livet.

United-kampen størst Veteranen med 87 kamper for Nederland har lenge vært en viktig spiller for de rød- og svartstripete. Den meritterte spilleren holder faktisk fram en helt spesiell semifinale i mesterligaen som hans største minne.

- Jeg drar med dette bildet i hodet mitt: Semifinalen i 2007 mot Manchester United med et San Siro med helt vill energi og Milan på sitt aller beste.

Kampen var en 3-0-seier etter at laget hadde tapt 2-3 borte på Old Trafford. Seedorf spilte en strålende kamp og toppet det hele med en scoring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer