Seedorf legger opp - og blir ny trener i Milan

Tar over etter at klubben sparket Allegri.

TILBAKE:  Clarence Seedorf returnerer til Milan, men denne gangen for å lede laget. Foto: AFP PHOTO/MARWAN NAAMANI / NTB Scanpix
TILBAKE: Clarence Seedorf returnerer til Milan, men denne gangen for å lede laget. Foto: AFP PHOTO/MARWAN NAAMANI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Milan-legenden Clarence Seedorf returnerer til Serie A-klubben.

Nederlenderen forteller at han avslutter sin kontrakt med brasilianske Botafogo, legger opp, og blir trener for Milan - klubben han spilte for i ti år.

- Jeg er her for å fortelle at jeg legger opp, etter å ha vært fotballspiller i 22 år, fortalte 37-åringen på en pressekonferanse i Rio de Janeiro i ettermiddag, ifølge football-italia.

Massimiliano Allegri fikk sparken som trener i AC Milan i går, siden klubben bare ligger på en 11. plass etter halvspilt serie - 30 poeng bak serieleder Juventus.

Sparkingen av Allegri kom bare dagen etter at den 19 år gamle Sassuolo-spilleren Domenico Berardi senket Milan på egenhånd.

- Blir trener for Milan Seedorf forteller at det ikke var lett å bestemme seg for å legge opp.

- Det har vært en vanskelig beslutning, men jeg er fornøyd med det jeg har oppnådd i min karriere, og hva jeg har fått til i Botafoga, forteller nederlenderen.

Seedorf bekreftet på pressekonferansen at det er han som tar over etter sparkede Allegri.

- Milan? Vi møtes igjen. Erfaringene fra det siste halvannet året har gjort at jeg har vokst, og det vil hjelpe meg i mitt neste karrieresteg - som trener for Milan, sier Seedorf.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer