SCORET: Daniel Sturridge sendte Liverpool opp i ledelsen i ligacupkampen mot Tottenham. Foto: NTB Scanpix
SCORET: Daniel Sturridge sendte Liverpool opp i ledelsen i ligacupkampen mot Tottenham. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ligacupen

Seere raser etter store Discovery-problemer: - Kampen er nede i hele Europa

Store problemer for Eurosport Norge. 

SISTE: Drøye 25 minutter etter sendingen gikk i svart, var kampen mellom Liverpool og Tottenham tilbake på skjermen.


(Dagbladet): Elleve minutter ut i ligacupoppgjøret mellom Liverpool og Tottenham gikk sendingen på Eurosport Norge i svart.

Så hoppet sendingen til Arsenal - Reading, før den gikk via et sketsjeprogram, reklame for at kanalen sender Ligacupen, litt flere sketsjer og tilbake til Arsenal- Reading.

Da denne saken ble skrevet, hadde kampen Discovery-nettverket skulle ha sendt vært nede i over i 20 minutter:

- Satellittlinken hos produsenten på arenaen gikk ned, og vi mistet bildet på Tottenham - Liverpool i store deler av første omgang. Dette gjaldt alle kanaler som henter ned bildene fra satellitt, og det er selvfølgelig helt krise. Vi har full forståelse for at folk er fortvila og forbanna. Det gjenspeiler på mange måter følelsen her på huset akkurat nå også. Vi kan ikke annet enn å beklage på det sterkeste, sier mediesjef i Discovery, Hanne McBride.

McBride sier følgende om innslagene som ble vist mens bildene var borte:

- Det tok et par minutter før sendekontrollen i London fikk avklart at vi hadde rettighetene til å sende Arsenal - Reading-kampen også, og i de minuttene valgte de å sette på levende bilder i stedet for teknisk feil-plakat. Det skjønner jeg godt at er fryktelig irriterende, men her har noen vært opptatt av ikke å gjøre noe feil. Og denne gangen ble det veldig feil dessverre.

I sosiale medier har seerne langet ut mot kanalen.

- Bra med reklame som sier vi kan se Liverpool-kamp nå, men nei da. Det klarer dere ikke å levere. Amatører, skriver en seer på Facebook.

- Relativt provoserende at dere sender reklame for den kampen dere ikke klarer å vise. Toppa seg litt der merker jeg, skriver en annen.

- Dette er flaut og ikke holdbart. Forventer at vi får en eller annen form for kompensasjon når dere ikke klarer å levere det vi betaler for, skriver en annen.