Seerne raste etter at dansk kanal sendte intervju med Nicki Bille og modellkjæresten

- Dette var bare dritt, til gjengjeld ville det passet perfekt på Paradise Hotel.

ROET NED: NIckie Bille Nielsen skal ha roet seg ned og blitt mer voksen, takket være modellkjærsten Lykke May. Foto: NTB Scanpix / Faksimile Playboy
ROET NED: NIckie Bille Nielsen skal ha roet seg ned og blitt mer voksen, takket være modellkjærsten Lykke May. Foto: NTB Scanpix / Faksimile Playboy Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At fotballprogrammet Onside på dansk TV3 brukte verdifull tid på et intervju med den tidligere Rosenborg-spilleren Nicki Bille Nielsen og kjæresten Lykke May har satt sinnene i kok hos seerne.

Så skarp har kritikken vært, at redaktøren i programmet i dag måtte ut og forklare seg.

- Selg det til Se & Hør For det er ikke det at Nicki Bille, som nylig kom hjem til dansk fotball og Esbjerg, er en del av programmet - men det at innsalget utelukkende handlet om hans forhold til modellen og skuespilleren Lykke May - og ikke om fotball.

- Hvis Twitter-folket har et problem med Nicki Bille og May Andersen i Onside: Rett pistolen mot meg: Mitt prosjekt fra A til Z. Er stolt av det!, twitret mannen bak innslaget og redaktør i programmet, René Schrøder.

Til svar fikk han mye kritikk.

- Dette var bare dritt, til gjengjeld ville det passet perfekt på Paradise Hotel, svarte Benjamin Gonzalez på Twitter.

GOD INNFLYTELSE: Intervjuet med Bille Nielsen og Lykke May gikk på at hun har roet ned 27-åringen. Foto: NTB Scanpix
GOD INNFLYTELSE: Intervjuet med Bille Nielsen og Lykke May gikk på at hun har roet ned 27-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Selg det til Se & Hør eller Billedbladet. Hører ikke hjemme i et fotballprogram, svarte Pierre Petersen til René Schrøder på Twitter.

Mye trøbbel Innslaget gikk på hvordan Nicki Bille Nielsen selv mener at han har vokst som menneske, og at det er takket være kjæresten at han har kommet seg på en bedre kurs, skriver Ekstrabladet.

Da dansken ble klar for Esbjerg i starten av juli, erkjente sportsdirektøren i klubben at de har gjort seg noen tanker før de signerte Bille Nielsen - med tanke på hans bakgrunn.

Senest i april ble 27-åringen dømt til 60 dagers betinget fengsel etter en fuktig bytur, som endte med at han bet en politibetjent. Bille Nielsen slipper å sone, men må gjennomføre 80 timer samfunnstjeneste.

Mens dansken var i Rosenborg skapte han overskrifter ved blant annet å rive i stykker drakta si, havnet i fyllearresten i Trondheim og til sist biteepisoden i København.

- Viktig del av fotballen - Onside skal ikke kun handle om fotballanalyser og mål. Det skal også være plass til at fortelle historier, som profilene i serien også bærer rundt på, sier redaktør i Onside,  René Schrøder, til Ekstrabladet.

At fotballspilleren nå har fått seg en kjæreste som har roet ned fotballspilleren som har hatt en turbulent karriere, er også en viktig del av fotballen, mener Schrøder.

- Superligaen har ofte blitt kritisert for å være grå og kjedelig. Men når vi så forteller historier med en brodd, så er det galt, og så hagler kritikken fra de hellige Twitter-folk. Men jeg vil gjerne understreke at jeg er glad for debatten, for vi vil heller lage TV som skaper reaksjoner, enn å lage noe som ingen bryr seg om, sier Schrøder videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer