Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seerstorm mot Cantona

Bannet i familieshow på TV.

(Dagbladet.no): Den gamle Manchester United-helten Eric Cantona har fortsatt en helt spesiell plass i mange supporteres hjerter. I går sendte klubbens egen TV-kanal MUTV et intervjuprogram med den tidligere storspilleren, der seerne selv kunne sende inn spørsmål.

Konseptet er et fast innslag på kanalen, og sendes i beste barne-tv-tid.

Én seer ville gjerne vite om franskmannen respekterer andre mennesker, noe han ga et fyldig svar på. Litt for fyldig, etter noens oppfatning.

- Selvfølgelig respekterer jeg alle. Hver gang jeg har hatt et problem har det vært fordi andre ikke har respektert meg, innledet 38-åringen ifølge Evening Standard.

Og fortsatte:

- Jeg må føle meg viktig. Hvis jeg føler meg viktig trenger jeg ikke å svare når noen fornærmer meg. De kan si «fuck your mother», og jeg ville ikke en gang ha svart, fordi jeg er et forbilde. Jeg respekterer andre, og de må også respektere meg. 

Cantona avviste forøvrig at han vil bli trener med det første.

- Jeg har vært borte fra fotballen lenge, og jeg vet for lite om unge spillere. Kommer jeg tilbake, må det være fordi jeg føler at jeg har noe å gi. Jeg husker 70-tallet med Ajax, og senere Cruyff som manager for Barcelona. Det var et helt nytt system. Det er som med musikk, når du er en rockestjerne og skaper noe nytt, sa Cantona, som også var frisk i uttalelsene sine i forhold til Malcolm Glaziers stadige forsøk på å kjøpe klubben:

- Ville Glazier involvert seg hvis ikke han hadde trodd at han kunne tjene mye penger? Han kan bli i USA og kjøpe Coca Cola.

FRISKE FRASPARK: Eric Cantona har vært seg selv på TV igjen. Selvsagt blir det bråk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media