Seerstorm mot NRK etter cupstorkamp på nett-tv

- Jeg hadde vært like forbanna sjøl, sier sportssjefen.

DRAMATIKK: Cupkampen mellom Molde og Rosenborg ble en høydramatisk affære, men på TV gikk den ikke.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
DRAMATIKK: Cupkampen mellom Molde og Rosenborg ble en høydramatisk affære, men på TV gikk den ikke. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvis du hadde planer om å gjøre en helkveld ut av fjerderundekampen i NM mellom storlagene Molde og Rosenborg, ble ikke forholdene direkte lagt til rette av cupkanalen NRK i kveld.

Med EM i friidrett som hovedfokus på NRK 2 ble cupmøtet henvist til nrk.no, der ett kamera fulgte kampen på Molde Stadion. Ingen repriser ble servert til tross for flere omdiskuterte situasjoner i 4-3-kampen, ingen resultatgrafikk dukket opp på skjermen, og kommentator så tilsynelatende heller ikke mer enn oss andre.

Eller som NRK opplyste under nettsendinga: «NB! Kampen filmes kun med ett kamera, og NRK beklager eventuelle frafall av kommentatorlyd eller stadionlyd.»

Det var folk ikke fornøyde med. På Twitter haglet kritikken mot NRK, og sportssjef Rune Haug bekrefter at han har fått mye kjeft i kveld.

- Forklaringa er enkelt og greit at vi skulle sende én match fra fjerde runde, så ble denne flytta til i kveld uten at vi var kontaktet om det, og da prioriterte vi åpninga på EM i friidrett. Vi valgte å ikke røre Dagsrevyen og Barne-TV, så da ble det sånn, sier Haug til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer