Segnet om på onsdag

Har V75-banker på lørdag.

DRAMATISK UKE. Suksessen til Lars O. Romtveit bare fortsetter. Men denne uka var mer dramatisk enn han ønsket seg. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
DRAMATISK UKE. Suksessen til Lars O. Romtveit bare fortsetter. Men denne uka var mer dramatisk enn han ønsket seg. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne enorme gevinster på hest!

Onsdag morgen segnet han om på badet.

-Rommet trillet rundt i en fryktelig fart. Jeg lå og rullet rundt på gulvet. Det var skremmende. Men jeg fikk raskt kontakt med min sønn som tilkalte ambulanse.
Det viser seg at jeg har et virus på balansenerven. Det tar tre måneder før jeg blir helt frisk. Jeg er fortsatt svimmel, men jeg er bedre allerede og har fått beskjed om å provosere sansene for å komme meg raskere.
En fin måte å gjøre det på er nettopp å kjøre hester i trening, forteller Lars O. Romtveit til Dagbladet.
Han er på vei hjem etter hurtigkjøring på Jarlsberg travbane.

Lørdag har han ansvaret for Dagbladets V75-banker.
Og han har noe å fortelle om nytt treningsopplegg for Dotterud Teddy, som skal ut i V75-1.

-Neste år er Dotterud Teddy fire år og da skal han ut over lenger distanse. Derfor styrketrenes han i fire-hjuls vogn etter intervallprinsipper.
Det er investering i fremtiden. Men den kan få gunstig effekt også på kort sikt, forteller Romtveit.

-Jeg er sikker på at Dotterud Teddy kommer til å gå et bra løp, sier suksesstreneren. Det var Wik Stjernen han mente ville gi favoritten hard kamp. Nå er Wik Stjernen strøket fra løpet.

Nye priser

Romtveit tok godt for seg av priser under forrige hestegalla, der de som driver med hestesport og har suksess med det, hedres.
Han er nominert til tittelen årets trener for 2010 etter seier både i derby med Norheim Faksen og kriteriet med Dotterud Teddy.