Seier for både Thoresen og Holøs i KHL

Begge lag vant etter forlengning.

SEIER FOR BEGGE: Her jubler Patrick Thoresen (t.v.) og Jonas Holøs sammen under en VM-kamp i mai. I kveld vant begge KHL-proffene med sine respektive klubblag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB Scanpix
SEIER FOR BEGGE: Her jubler Patrick Thoresen (t.v.) og Jonas Holøs sammen under en VM-kamp i mai. I kveld vant begge KHL-proffene med sine respektive klubblag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB ScanpixVis mer

Patrick Thoresens SKA St. Petersburg og Jonas Holøs' Jaroslavl vant begge sine kamper i KHL mandag.

Holøs og co. slo Metallurg 1-0. Det avgjørende målet kom 1.44 minutt ut i forlengelsen, og det var Jegor Auris som ble matchvinner.

Nordmannen hadde to skudd på mål i kampen. Han forsøkte seg en gang i annen periode og hadde også et skudd i overtiden, men klarte ikke å score. Han spilte totalt 18.29 minutter.

SKA St. Petersburg og Patrick Thoresen ledet 3-0 over Amur, men klarte ikke å holde på ledelsen. Kampen gikk til overtid og etter 4.08 minutter i overtiden ble det seier til SKA med 4-3 (2-0, 1-2, 0-1, 1-0).

I denne kampen var det Viktor Thikonov som ble matchvinner etter at Artemij Panavin, Dmitrij Kalinin og Vadim Sjipatsjov hadde scoret i ordinær tid.

Patrick Thoresen hadde tre skudd mot mål i første periode. Han forsøkte seg også med et skudd i tredje periode, men klarte ikke å score. Han var på isen i 18.23 minutter.

(NTB)