Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seier for Bergdølmo, redusert Nürnberg tapte

André Bergdølmo spilte hele kampen da Dortmund tok en sterk borteseier mot Hannover lørdag, mens Nürnberg uten en influensasyk Tommy Svindal Larsen tapte for Hamburg.

Bergdølmo pådro seg gult kort da Dortmund klatret to plasser på Bundesliga-tabellen. Den økonomisk skakkjørte toppklubben ligger på en svak 11. plass. De gulsvarte sliter med store skadeproblemer, men visste solid moral da Hannover ble satt på plass.

Jan Koller åpnet målkontoen i det 6. minutt før Lars Ricken ordnet både 2-0 (30. minutt) og 3-0 (50. minutt). Neboja Krupnikovic reduserte på straffe til ingen nytte.

Bergdølmo har fått beskjed om at han ikke får ny kontrakt med Dortmund, men han er i øyeblikket på laget og er også i Norges landslagstropp til kampen mot Malta kommende uke.

Nürnberg kom som ventet til kort mot Hamburg. Laget stilte svært redusert uten en rekke av sine beste spillere, deriblant landslagsuttatte Tommy Svindal Larsen. Japaneren Naohiro Takahara ble den store helten hos HSV med sine to mål.

Nürnberg ligger på 13. plass, men har hele åtte poeng ned til nedrykksplass.

(NTB)