Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Seier for Boorks linje

Norge- Canada 3- 3. Storhamars Morten Fjeld og Pål Johnsen snudde kampen fra 1- 3 til uavgjort. Sammen med klubbkameraten Ole Eskild Dahlstrøm ga de landslaget tyngde nok til å presse Canada. Nå roser de trener Leif Boork for svenskens bestemte linje overfor spillerne.

- Boork har sagt at vi skal tro på oss sjøl. Vi har alltid vært like tekniske og sterke på skøyter som utlendingene. Men taktisk har vi vært for dårlige. Boork har lært oss at det fint går an å spille vårt eget spill, sier Pål Johnsen.

Etter sterke resultater i firenasjonersturneringa har Hamar-gutten fått skikkelig tro på norsk landslagshockey.
- Laget er kjempebra og jeg koser meg sammen med gjengen. Det er innmari moro med noen oppturer etter bare å ha vært med på det motsatte, sier Johnsen.

Storhamar-rekka med Johnsen, Fjeld og Tom Erik Olsen har vært en suksess i de fire landskampene på Jordal Amfi.

Også Morten Fjeld scoret i går.

Og i likhet med klubbkameraten er han glad for Leif Boorks linje.

- Han har satt tingene i system. Før slåss vi mer i rundvantene. Nå spiller vi laget samlet ut av egen sone.

- Og sjøl om enkelte kritiserer Boork for ei hard linje, er det slik vi spillere vil ha det. Skal vi komme videre, må vi være steintøffe mot oss sjøl.
- Jeg synes vi var hakket bedre i går enn da vi slo Canada onsdag. Vi spilte mer aggressiv hockey. Forsvaret var sikrere og vi slapp ikke inn dumme baklengsmål, sier Morten Fjeld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media