NY SEIER: Mats Zuccarello kom ikke på scoringslista da New York Rangers slo Pittsburgh Penguins 1-2 på bortebane natt til tirsdag.
 Foto: Andy Marlin-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
NY SEIER: Mats Zuccarello kom ikke på scoringslista da New York Rangers slo Pittsburgh Penguins 1-2 på bortebane natt til tirsdag. Foto: Andy Marlin-USA TODAY Sports/NTB ScanpixVis mer

Seier for målløs Mats Zuccarello

Pittsburgh Penguins 1-2 på bortebane.

Mats Zuccarello kom ikke på scoringslista da New York Rangers slo Pittsburgh Penguins 1-2 på bortebane natt til tirsdag.

Zuccarello fikk et drøyt kvarter på isen i den tredje sluttspillkampen mot Penguins og forsøkte seg med fem skudd på mål, uten å lykkes. Han ble heller ikke kreditert med assist.

- Dette var en bra match fra vår side, sa Zuccarello til Nettavisen etter seieren.

Han toppet til slutt kampens taklingsstatistikk med åtte.

- De får litt press på slutten, men ellers synes jeg vi skaper mye. Vi burde vel avgjøre før, men seier er seier, sa Zuccarello.

Hagelin åpnet ballet Carl Hagelin sendte Rangers i ledelsen knappe ni minutter ut i første periode etter strålende forarbeid av lagkamerat Keith Yandle.

- Det var en perfekt pasning. Han hadde ikke mye plass til rådighet og fant meg i det eneste rommet kan kunne slå pucken i, sa Hagelin etter kampen.

Drøyt 11 minutter ut i midtperioden la Kris Kreider på til 2-0.

Patric Hornqvist ga Penguins et trøstemål drøyt 13 minutter ut i siste periode.

- Dette var en stor og viktig seier for oss. Vi måtte slå tilbake og spillet på den rette måten, sa Rangers-målvakt Henrik Lundqvist til klubbens nettsider etter kampen.

Stoppet 23 av 24 Svensken gjorde igjen en god kamp i gjestenes mål og stoppet 23 av 24 skudd. Lundqvist mener de tre første sluttspillkampene mot Penguins har vist at Rangers står foran en meget tøff batalje.

- De første tre kampene har vært veldig jevne. Det blir avgjort av det laget som klarer å sette samme det riktige spillet på de riktige tidspunktene. I dag gjorde vi en god jobb, sa målvakten.

Med tirsdagens seier leder Rangers 2-1 i kamper i duellen mot Penguins som spilles best av sju. Natt til torsdag møtes lagene til ny dyst, også da i Pittsburgh.

(NTB)