OVERRASKET: Dominika Cibulkova må kanskje utsette sitt eget bryllup. Foto: Scanpix
OVERRASKET: Dominika Cibulkova må kanskje utsette sitt eget bryllup. Foto: ScanpixVis mer

Seier gir trøbbel: - Jeg så ikke at dette problemet skulle komme

Dominika Cibulkova skulle ha giftet seg med forloveden Miso Navara i hjembyen Bratislava lørdag. Det kan vise seg å bli vanskelig nå.

For den 19.-seedede slovaken overrasket ikke bare seg selv da hun slo tredjeseedede Agnieszka Radwanska ut av Wimbledon-turneringen mandag. Allerede noen minutter etter at seieren var sikret, visste hun at det kunne gi henne bryllupsproblemer.

Det var etter 6-3, 5-7, 9-7 over Radwanska at hun sikret kvartfinalebillett. Det hadde hun ikke ventet, for sju ganger tidligere har hun måttet forlate turneringen i London etter tredje runde.

Derfor tenkte hun ikke på at det kunne være noen sjanser for at Wimbledon kunne skape problemer for bryllupet hennes, da det ble planlagt for ni måneder siden. Historien hennes på gressunderlaget i London talte for seg, mente hun. Men nå er 27-åringen i trøbbel med tanke på å få gjennomført bryllupet.

Nå har det gått opp for Cibulkova at hun nok må vente med å gi forloveden sitt endelige ja, dersom hun slår den 50.-seedede Jelena Vesnina fra Russland tirsdag. Da er hun plutselig i semifinalen, og da kan hun ikke ta sjansen på å la bryllupet gå som hun hadde tenkt.

– Vinner jeg over Vesnina, blir vi nødt til å forandre på bryllupet. Da kommer det til å bli utsatt, så enkelt er det, sa Cibulkova etter mandagens seier.

– Vi har hele tiden vært klar over Wimbledon-turneringen, men jeg så ikke at dette problemet skulle komme, for jeg har aldri sett på meg selv som noen stor spiller på gress, sier Cibulkova. Tirsdag blir det klart om bryllupet hennes kommer til å gå som planlagt eller ikke på lørdag, den samme dagen kvinnene spiller sin finale i Wimbledon.

Den slovakiske jenta har vært i en kvartfinale i Wimbledon en gang tidligere. Det var i 2011. (©NTB)

Husker du? Da en balljente fikk en tennisball i ansiktet under Australian Open, hjalp tennisspilleren Jo-Wilfried Tsonga henne av banen. Nå hylles Tsonga for sin gode gjerning. Video: Eurosport Norge Vis mer