Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seier ikke nok for Van Gaal: - Jeg likte det ikke

3-1 ikke nok for manageren.

DÅRLIG PRESTASJON: Manchester United-manager Louis Van Gaal var misfornøyd med prestasjonen mot Burnley, selv om laget vant 3-1. Foto: AP Photo/Jon Super
DÅRLIG PRESTASJON: Manchester United-manager Louis Van Gaal var misfornøyd med prestasjonen mot Burnley, selv om laget vant 3-1. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Manchester United tok tre svært viktige poeng med 3-1 over bunnlaget Burnley på Old Trafford onsdag kveld, men de røde djevlene hadde grunn til å være misfornøyd med egne prestasjoner.

Resultatmessig så Uniteds seier mot Burnley ut til å være rimelig komfortabel, men realiteten var en helt annen.

Et aggressivt Burnley-lag rystet Louis van Gaals menn, og med litt mer hell kunne nedrykkskandidaten tatt med seg alle tre poengene.

For United scoret innbytter Chris Smalling to sjeldne mål, mens Robin van Persie trygget seieren med et straffespark åtte minutter før full tid.

- Jeg likte ikke prestasjonene våre i dag. Selvfølgelig har vi vunnet, og resultatet er flott, men i dag kan du ikke si at det var framgang. Jeg vil ha utvikling i hver kamp, sa van Gaal.

Tomme for krefter Ettertraktede Danny Ings utlignet til 1-1 for Burnley noen minutter etter Smallings tidlige ledermål, og i første omgang var bortelaget det klart beste.

Etter at Burnley hadde skapt flere store sjanser, var United heldig som gikk til pause med 2-1 etter Smallings heading på overtid.

I annen omgang løftet United seg, men uten å imponere nevneverdig. Burnley gikk mer og mer tom for krefter, og det gjorde det lettere for hjemmelaget.

- Opptredenen, energien og organiseringen, alt ble vist i kveld, men vi må gjøre prestasjoner til seirer, sa Burnley-manager Sean Dyche.

United ble tvunget til et tidlig bytte da Phil Jones måtte forlate banen etter fem minutter med en ankelskade. Smalling kom inn, og han sendte United foran med sin første berøring.

Tabbe av Arfield Da trodde nok de fleste at storlaget skulle få enkel kamp, men etter scoringen tok Burnley fullstendig over. Ings utligning etter 12 minutter var fullt fortjent.

I tillegg til tapet av Jones, måtte Daley Blind forlate banen etter å ha fått et kutt i hodet, så det var en dyrekjøpt seier for United.

- Blind hadde hodeverk og er kanskje bedre i morgen. Jeg tror ikke han mister neste kamp. For Jones frykter jeg, men jeg vet ikke. Vi må vente og se i morgen, sa van Gaal.

Mot slutten av kampen kastet Burnley flere spillere framover, men da kontret United etter at Scott Arfield mistet ballen. Samme mann prøvde å rette opp feilen, men klippet ned Angel Di Maria i straffefeltet.

Fra ellevemetersmerket var van Persie sikker, og dermed endte det 3-1.

Seieren sender United opp på tredjeplass, mens Burnley fortsatt er nest sist.

(NTB)