Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seier og perfekt OL-oppladning for Cibulková

Vant WTA-turneringen i Carlsbad.

BASSENGFEIRING: Dominika Cibulková hoppet i bassenget etter å ha slått Marion Bartoli i finalen av WTA-turneringen i Carlsbad.Foto: AP Photo/Gregory Bull/NTB scanpix
BASSENGFEIRING: Dominika Cibulková hoppet i bassenget etter å ha slått Marion Bartoli i finalen av WTA-turneringen i Carlsbad.Foto: AP Photo/Gregory Bull/NTB scanpix Vis mer

Slovakiske Dominika Cibulková fikk en perfekt OL-oppladning da hun slo Marion Bartoli og gikk til topps i WTA-turneringen i Carlsbad søndag.

Den slovakiske jenta sikret seg sin andre WTA-seier i karrieren, men den kom på akkurat det rette tidspunktet, i den siste oppkjøringen til OL i London. Det gir selvtillit før lekene.

Bartoli, som var toppseedet i turneringen i California, var sjanseløs og tapte 6-1, 7-5 i finalen.

- Jeg spilte veldig bra gjennom hele denne turneringen og også gjennom hele finalen, sa Dominika Cibulková etter at seieren var sikret.

- I de tidligere finalene jeg har spilt har jeg vært veldig nervøs. I dag tenkte jeg bare på å vinne, og det klaffet 100 prosent. Alt gikk min vei, sa den slovakiske vinneren.

Hun fortalte også at hun for ikke lenge siden byttet trener, og nå føler hun seg mye mer avslappet på banen.

- Det meste klaffer for meg i øyeblikket, fortalte 23-åringen.

Før finalen hadde Bartoli, som er ranket på 10.-plass i verden, brukt mer enn fire timer på banene i Carlsbad enn Cibulková, og det kunne man merke på spillet til den franske jenta. Hun var sliten og gikk tidlig tom for krefter i finalekampen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media