Seier, sjøltillit og 60 000 kr

MILANO (Dagbladet): Endelig var det Anita Moens tur til å ha flaks. Og hun ble belønnet med tre førjulsgaver: Ny sjøltillit, en bunke verdenscuppoeng og 60 000 premiekroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PÅ MÅLSTREKEN: Endelig hadde Anita Moen marginene på sin side.

Men hun er ikke sikker på hvem av dem hun ønsket seg mest.

- For den nære framtida er det nok selvtilliten som er viktigst. Særlig etter den skuffende 17. plassen i verdenscup-åpninga. Men det spørs litt hvordan det utvikler seg framover. Kanskje er det pengene som monner mest når det kommer til stykket, sier Anita Moen (31) til Dagbladet.

Etter å ha vunnet sin aller første individuelle verdenscupseier. Det skjedde under den særegne knockout-sprinten under tak i Milano i går formiddag.

- Hvis jeg fikk velge, ville jeg nok heller vunnet 15 kilometer klassisk i Davos rett før jul. Gleden over å vinne et «skikkelig» skirenn er større, innrømmer Anita.

- Men denne seieren er veldig grei å ha med seg videre.

Større premie

For Anitas knock-out under tak i Milano er like verdifull som de andre konkurransene på verdenscup-menyen. Og vel så det.

For premiesjekken på snaut 60000 kroner er faktisk noen tusenlapper feitere enn dem som vanligvis deles ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer